В художньому музеї відзначили День матері

Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Щастя й краса материнства завжди оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

Напередодні цього дня, 11 травня 2018 року в Лебединському художньому музеї своїх мам привітали учні 8-го класу ЗОШ №1. Під час святкового заходу «Нехай Вам, любі, доля усміхнеться» діти читали своїм матерям вірші, дарували квіти, проявляли шану і повагу до жінки-доньки, жінки-матері, жінки-бабусі. Усі присутні також отримали неабияке задоволення від ліричних пісень про маму у виконанні солістки МЦКД Олени Демиденко та учениці 8-Б класу Віоли Губені.

Кажуть, що великі люди не народжуються – їх вирощують матері. Все це факти, які тільки підтверджують, що впродовж тисячоліть, незважаючи на всі лихоліття, жінка-мати є вічним джерелом невичерпної любові та берегинею домашнього вогнища і національних традицій.

У день вшанування матерів варто зупинити на мить шалений ритм життя і задуматися, чи не забули ми раптом про свою найдорожчу у світі людину. Тому що це свято матерів цілого світу, коли віддається належне їхній праці і безкорисливій жертві задля блага своїх дітей.

Бережімо наших дорогих мам, даруйте їм хвилини щастя, вітайте зі святом, яке належить їм!

Художній музей

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *