Під контролем питання захисту прав дітей

11 травня у стінах Лебединської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Під час роботи комісії, після розгляду справ, були прийняті рішення про надання дозволу на дарування житлового приміщення, користувачем якого є малолітній та дозволу на продаж житлового приміщення, користувачем якого є неповнолітній.

Також, після з’ясування обставин, членами комісії були визначені способи участі одного із батьків у вихованні дитини з метою подання висновку до суду.

Розглянули члени комісії і клопотання міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді щодо подальшої роботи з сім’єю, яка опинилася у складних життєвих обставинах та прийняли схвальне рішення. Схвальне рішення було прийнято і щодо клопотання центру соціальних служб щодо зняття сім’ї із соціального супроводу. Щодо ще одного клопотання стосовно зняття із соціального супроводу, було вирішено перенести розгляд на наступне засідання, коли буде отримане офіційне підтвердження місця проживання сім’ї.

Під час засідання комісією був також затверджений індивідуальний план соціального захисту дитини, позбавленої батьківського піклування.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *