Традиційна зустріч учасників клубу «Надвечір’я»

У святкові травневі дні, в переддень родинного свята – Дня матері, в приміщенні міського центру культури і дозвілля (м-н «Черемушки») відбулася чергова, традиційна, тематична, святкова зустріч учасників любительського об’єднання «Надвечір’я», на яке завітали його постійні учасники – члени клубу, а також гості – солісти міського центру культури і дозвілля.

Захід, організований і проведений міським центром культури і дозвілля став яскравою перлиною в сузір’ї святкувань і заходів, що проводить в травневі свята міський відділ культури і туризму. З перших хвилин початку заходу в малій концертній залі лунали найголовніші в житті кожної людини слова: «Мама!», «Матуся», «Ненька». Всі пісні  у виконанні солістів міського центру культури і дозвілля Олени Демиденко, Тетяни Бондар, Людмили Порядинської, Світлани Циханської, Сергія Антонченка були присвячені саме жінці – матері. Продовжився захід традиційним для травневих зустрічей покладанням квітів до Обеліску слави загиблим воїнам – визволителям нашої рідної землі, і, згодом знову перемістився до малої зали МЦКД, де за склянкою запашного чаю завершився теплою бесідою і споминами, конструктивними діалогами  і пропозиціями, вітаннями і поздоровленнями зі святами, піснями, танцями, гумором.

В цей пам’ятний день лунали ліричні, музичні і прозаїчні вітальні листівки від учасників любительського об’єднання «Надвечір’я»: Марії Чередніченко, Ольги Карпенко, Ольги Паливоди, Катерини Хараджі, Валентини Стегній, Надії Безкоровайної, Світлани Єлагіної, Любові Саєнко, Ольги Герман, Марії Степаненко, Світлани Теличко, Людмили Бєлік та жіночого ансамблю (концертмейстер Анатолій Костенко).

Родзинкою зустрічі стало привітання ювілярів – постійних учасників любительського об’єднання «Надвечір’я». Цього дня вся громада вітала друзів: Надію Йосипівну Безкоровайну, Олену Іванівну Бондаренко, Миколу Костянтиновича Калініченка, Валентину Анатоліївну Ковергу, Надію Олександрівну Коцаренко,  Марію Іванівну Степаненко, Раїсу Володимирівну Таран, Ольгу Вікторівну Карпенко, Ларису Миколаївну Козачуту, Олену Дмитрівну Мильнікову, Тетяну Василівну Іщенко, Тетяну Миколаївну Чуйко, Світлану Петрівну Теличко та Петра Костянтиновича Нижегородського.

Численні години, які проходив захід, для всіх його учасників промайнули зовсім непомітно, залишивши по собі лише найкращі спогади і відчуття від зустрічі з друзями, мистецтвом, музикою!

Відділ культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *