Сім’я, мати і дитина — це ми всі, це Україна!

11 травня з нагоди відзначення Дня сім’ї та Дня матері, з метою виховання почуття любові та поваги до матері,  формування усвідомленого розуміння значущості мами у житті суспільства, збереження сімейних традицій, любові до сімейних цінностей, працівниками Лебединського районного відділу з питань пробації спільно з Лебединським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді для суб’єктів пробації, молодіжного віку, що перебувають на обліку у відділі, було організовано та проведено екскурсію до Лебединського краєзнавчого музею на тему: «Сім’я, мати і дитина — це ми всі — це Україна!».

Для підоблікових була проведена змістовна екскурсія старшим науковим співробітником музею Світланою Бражніченко, присвячена одному із  найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до останніх днів несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

«Дане свято святкується в різний час в різних країнах світу, має різні традиції, але несе в собі одну загальну ідею: данина матерям, вираз поваги та пошани їх мужності та праці. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково – від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері» –  наголосив начальник відділу Анатолій Глух.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно – Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *