Народний аматорський хоровий колектив ветеранів завітав до Червленого

8 травня, у День пам’яті та примирення, до села села Червлене, на запрошення місцевої громади, завітав добре відомий у нашому місті і далеко за його межами народний аматорський хоровий колектив ветеранів міського центру культури і дозвілля (керівник Надія Деменко, концертмейстер Анатолій Костенко). Цього дня у мальовничому куточку Лебединського краю було по-родинному затишно, привітно, гостинно, по-святковому гамірно і весело. В приміщенні охайного, затишного сільського будинку культури зібралося чимало глядачів – поціновувачів народної української  пісні та  творів воєнної  тематики.

Під час заходу овації глядачів та схвальні відгуки отримували пісні минулих років і сучасності, прозові та віршовані твори відомих письменників та поетів, у виконанні хору ветеранів,  жіночого ансамблю міського центру культури і дозвілля, солістки Олени Листопад, учасників  любительського клубу  «Надвечір’я» (керівник  Валентина Закаблучна): Олексія Тонкошкура, Світлани Єлагіної, Катерини Хараджі, Ольги Паливоди.

По завершенню дійства сільський голова села Червлене Володимир Ященко щиро подякував лебединським артистам за змістовну, насичену, яскраву концертну програму і всі разом висловили надію на те, що вона стане традиційною, і ще багато разів зі сцени лунатимуть слова: «Лебединці щиро вітають своїх земляків зі святом!»

Відділ культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *