Вшанували пам’ять жертв Другої світової війни

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, громадськість міста, представники влади міста, студентська молодь ВКНЗ СОР «Лебединського педагогічного училища» разом із директором та викладачами навчального закладу, дошкільнята з дитсадочка «Ромашка» зібралися разом у сквері Воїнської слави щоб вшанувати пам’ять загиблих під час Другої світової війни.

Звертаючись до присутніх, міський голова Олександр Бакликов зазначив, що ми ніколи не повинні забувати того, якою дорогою була ціна перемоги над нацизмом і тих, хто виборов її власним життям та здоров’ям. Олександр Миколайович наголосив і на тому, що, на превеликий жаль, і сьогодні Україна знаходиться у стані війни, на сході країни продовжують гинути від ворожих куль наші воїни.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам’ятників у сквері Воїнської слави присутні вшанували пам’ять жертв Другої світової війни.

Покладанням квітів до братських могил на Троїцькому, Мироносницькому та Покрівському кладовищах представники міської влади вшанували пам’ять загиблих у війні земляків.

Відділ з питань внутрішньої політики. 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *