Один день з міським головою

Міська влада абсолютно відкрита для людей, готова йти на діалог, ознайомлювати зі специфікою своєї роботи будь-кого, хто виявить бажання та у будь-який час. 2 травня до міського голови Олександра Бакликова завітав небайдужий до проблем і перспектив рідного міста доброволець – студент СНАУ Владислав Максименко, який виявив бажання провести день із очільником міста і на власному досвіді розібратися, що значить забезпечувати життєдіяльність міста у всіх сферах.

Міський голова у свою чергу був приємно вражений, адже нарешті, після стількох анонсувань, що двері міської ради і, безпосередньо міського голови, завжди відкриті усім бажаючим ознайомлюватися, спостерігати за роботою міської влади, знайшовся сміливець з активною життєвою позицією.

Владислав провів цілісінький день пліч-о-пліч з міським головою – уважно спостерігав за роботою під час робочих нарад, ставив питання, які виникали у процесі, побував разом із Олександром Миколайовичем на виїзді – побачив на власні очі міські очисні споруди та інші проблеми у міському господарстві. У кінці насиченого подіями дня, ділячись враженнями, Владислав зазначив, що отримав багато відповідей на питання, які давно турбували юнака, дізнався, з чим звертаються люди до міського голови, яким чином можна допомогти їм вирішити ту чи іншу проблему і загалом продуктивно провів час.

Тож двері міської ради завжди відкриті охочим на власному життєвому досвіді дізнатися, як влаштоване міське господарство та як забезпечувати його ефективну роботу.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *