Чергові перемоги вихованців хореографічних колективів «Royal  dance» і «Фантазія» 

Що може бути прекрасніше для дитини, ніж захоплююча подорож у країну краси, музики і танцю? Залучення до світу танцю, знайомство з різними його напрямами, історією та географією, прослуховування ритмічної танцювальної музики, прищеплення  умінь  через танець  виражати  різні емоції, почуття, взаємини дитини з навколишнім світом є  основними  завданнями  у роботі зі своїми вихованцями керівників хореографічних колективів «Royal  dance» та  «Фантазія»  міського центру культури і дозвілля  Івана Лисенка та Анни Гонтарь. Завдяки  наполегливій праці хореографів уже вкотре юні таланти стають кращими із кращих.

Нещодавно  у Шостці відбувся обласний конкурс сучасної, естрадної, класичної та бальної хореографії «Зірки Сумщини», в якому взяли участь і наші  вихованці. Конкурсанти не тільки демонстрували високу хореографічну техніку й майстерність, а також неабияку витримку та зібраність, не дивлячись на величезне хвилювання. Упродовж кількох годин на яскраво прикрашеній сцені міського Центру естетичного виховання «Зірка» відбувалося масштабне танцювальне дійство. Яких лишень танців не побачили глядачі завдяки талантам та майстерності учасників конкурсу! Тут були класичні танці і балет, хіп-хоп і сучасні хореографічні композиції. Хореографічний колектив «Royal  dance» був одним із кращих. І це високо оцінило журі.  Лебединці яскраво представили свій колектив на конкурсі і посіли І місце у номінації «Естрадна хореографія». Також дипломом І ступеня був  відзначений  і хореографічний дует у складі  Дмитра  Кіхтенка  та Ванесси  Мігуліної у номінації «Бальна  хореографія».

Чергова перемога чекала на  лебединських танцюристів і в Харкові на кваліфікованих змаганнях зі спортивно – бальних танців «STEP BY STEP». Лебединці заворожили красою і довершеністю рухів у кожному танці не тільки суворих суддів, а й численних глядачів. Високу оцінку отримали вихованці хореографічних колективів МЦКД від членів  журі.

Сім перших  і одне друге місце  вибороли:

Хоменко Дмитро та Міщенко Вероніка у номінації  «Діти. Атестація  6-7 років. – Вальс  ча – ча – ча» – І місце;

Хоменко Дмитро та Міщенко Вероніка у номінації  «Діти. Атестація  6-7 років. – Вальс  ча – ча – ча. Джайв» – ІІ місце;

Кіхтенко Каріна  у номінації  «Діти. Атестація  6-7 років. – Вальс  ча- ча – ча. Джайв» – І місце;

Кіхтенко Каріна  у номінації  «Бебі 4-5»  – Вальс  ча – ча – ча» – І місце;

Нагиба Наталя  у  номінації  «Діти. Атестація  6-7 років» – Вальс  ча- ча – ча» – І місце;  у номінації  «Бебі 4-5»  – Вальс  ча- ча – ча» – І місце;

Бистрова  Валерія у  номінації  «Діти. Атестація  6-7 років» – Вальс  ча- ча – ча» – І місце; у номінації  «Бебі 4-5»  – Вальс  ча- ча – ча» – І місце.

Усі виступи конкурсантів були неперевершеними.  І в цьому велика заслуга молодих хореографів Анни Гонтарь та Івана Лисенка, які вже чимало внесли в культурний розвиток рідного міста і сьогодні  хочеться  вірити в те, що їх вихованці здолають не один  танцювальний олімп і в області, і в Україні, і в Європі.

Відділ культури і туризму.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *