Обласний фестиваль юних майстрів бісероплетіння «Веселка творчості»

26 квітня 2018 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний фестиваль юних майстрів бісероплетіння «Веселка творчості».

У заході взяли участь 55 юних майстрів, 25 керівників гуртків та майстри народної творчості. Лебединський центр позашкільної освіти представляли вихованці гуртків Попова Марина, Борисенко Олександра, Денисенко Анжела (керівник Поліщук М.В.)  та Козюрін Максим (керівник  Верхова О.І.).

У рамках фестивалю відбулася виставка творчих здобутків юних майстрів, які представили близько 450 жіночих прикрас, панно, картин тощо, виконаних у техніках плетіння, ткацтва, вишивки з бісеру.

Також відбулися майстер-класи, засідання круглого столу, за яким обмінювалися досвідом роботи, активно спілкувалися з членами компетентного журі з числа  співробітників Сумського художнього музею ім. Н.Онацького та педагогів Сумського обласного центру позашкільної освіти.

Журі фестивалю відзначило високий рівень виконавської майстерності наших вихованців. ГРАН-ПРІ фестивалю отримала Попова Марина, а Борисенко Олександра та Денисенко Анжела здобули перші місця. Козюрін Максим посів ІІІ місце.

За доброю традицією кожний учасник фестивалю отримав диплом і подарунок. Немає сумніву, що у творчо працюючих педагогів – талановиті  вихованці. Тож, вітаємо наших керівників гуртків Поліщук М.В., Верхову О.І. та переможців обласного фестивалю з високими нагородами.

Лебединський центр позашкільної освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *