Таланти багатодітної родини

27 квітня у актовій залі Лебединського медичного училища відбувся щорічний міський фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини», участь в якому взяли більше 30 діток із багатодітних родин нашого міста.

Цей відкритий мистецький захід проводиться за ініціативи управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради та за підтримки відділів освіти, культури і туризму, Лебединського центру позашкільної освіти, а також Лебединської спілки жінок.

Фестиваль вже став традиційним для Лебедина, із року в рік демонструючи кращі зразки дитячої творчості. Він є символом відродження культурних та моральних цінностей сім’ї, родинних традицій та історичної спадщини. За його результатами виявляють та підтримують талановитих дітей, розвивають творчі навики та здібності у  різних видах мистецтва.

Конкурсантів фестивалю привітала заступник міського голови Олена Кірєєва, подякувавши багатодітним батькам за всебічне виховання дітей в своїх родинах та побажала успіхів конкурсантам. Приєдналися до теплих слів вітань й начальник управління праці і соціального захисту населення Валентина Губська та помічник депутата обласної ради Валерія Чалого.

Цьогорічний конкурс-фестиваль проводився за наступними номінаціями: художнє та авторське виконання, музичне виконання, хореографічне мистецтво, вокальний жанр, образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво.

Виступи конкурсантів оцінювало компетентне журі у складі заступника міського голови Олени Кірєєвої, спеціаліста відділу освіти Любові Влєзько, керівника зразкового хореографічного колективу «Веселка» Тетяни Литовченко, викладача  дитячої школи мистецтв Наталії Пилипенко та т.в.о. начальника відділу культури і туризму Станіслава Фоменка.

І доки журі визначалося з переможцями, глядачі насолоджувалися виступами хореографічного колективу “Royal dance”, зразкового хореографічного колективу «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко) та солістів міського центру культури і дозвілля – Світлани Циханської, Людмили та Володимира Брисенків.

У кожній номінації було визначено три призові місця:

художнє та авторське виконання: І місце – Герус Павло, ІІ місце розділили Озерна Яна та Крижанівський Михайло, ІІІ місце –Трохимчук Максим;

музичне виконання: І місце – Губеня Віола, ІІ місце розділили Андрєєва Анастасія та Лавриненко Павло, ІІІ місце – Коломоєць Євген, почесними грамотами за участь у фестивалі нагороджено Баженову Софію, Лапоногову Анастасію, Бічук Юлію, Демиденко Тетяну;

хореографічне мистецтво: І місце – Ткаченко Яна, ІІ місце – Ніжегородський Петро, ІІІ місце – Конькова Алєвтіна;

вокальний жанр: І місце – Зелінська Єлизавета, ІІ місце розділили між собою Губеня Віола, Демиденко Катерина та тріо Пелюхові Вікторія, Ніка і Катерина, ІІІ місце у Корнієнко Єлизавети та Ткаченко Яни, почесною грамотою за участь у фестивалі нагороджено Олексенко Діану;

образотоворче мистецтво: І місце – Князева Ангеліна, ІІ місце – Целуйкін Дмитро;

декоративно-прикладне мистецтво: І місце – Карпенко Катерина, ІІ місце розділили між собою Погребнова Олександра та Євдан Каріна, ІІІ місце – Лапоногова Анастасія, почесними грамотами за участь у фестивалі нагороджено Демиденко Тетяну, Забугу Ольгу та Меньшикова Владислава.

Також усі конкурсанти отримали заохочувальні подарунки та солодкі призи.

Фото усіх конкурсантів шукай тут

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *