До уваги суб’єктів господарювання!

Асоціація «Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати» (дата – ICC Ukraine) спільно з Посольством Республіки Узбекистан в Україні, Торгово-промисловою палатою Республіки Узбекистан та ТОВ «Група Стеши» проводить 6 червня. 2018 року україно-узбецький економічний форум на тему: «Україна та Узбекистан: перспективи розвитку економічних відносин з азіатським та європейським ринками».

Micцe проведення форуму – м. Київ, конгресно – виставковий центр «Парковий», Паркова дорога, 16А.

Програмою зазначеного форуму передбачається обговорення питань торгово-економічного співробітництва м!і Україною та Узбекистаном, застосування інструментів сприяння міжнародної торгівлі, питань транспорту i логістики та інвестицій.

Окрім того, під час зазначеного форуму буде організовано В2В-переговори українських та узбецьких компаній, виставка товарів обох країн у наступних галузях: фармацевтичний; сільськогосподарській та переробці сільськогосподарської продукції; текстильній; енергетичній; харчовій та виробництві дитячого харчування; взуттєвій та шкіряній; хімічній i нафтопереробній; машинобудування та авіабудування.

У форумі візьмуть участь представники Посольства Республіки Узбекистан в Україні, Торгово-промислової палата Узбекистану, Уряду України, Міністерств закордонних справ та економічного розвитку i торгівлі України, Міністерства зовнішньої тopгівлi Республіки Узбекистан, ділові кола Узбекистану.

Контактні особи від ICC Ukraine:

Гресь Ігоp Борисович, Віце-Президент, тел.: +38 (044) 272 64 06,       email: grib@iccua.org;

Гавриленко Єлизавета Андріївна, директор Департаменту ЗЕД, тел.: +38 (044) 279 70 08, email: impex@iccua.org.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *