До уваги суб’єктів господарювання!

26-27 квітня 2018 року Центр підтримки бізнесу м. Суми у межах програми, яка реалізується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) і фінансується в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу (www.eu4business.eu), далі – організатори, за сприяння Сумської обласної державної адміністрації проводить в м. Суми Форум-виставку «Технології енерго-ефективності та енергозбереження для МСП Сумщини» (далі – заходи.

Програмою заходів (додається), орієнтованою на власників та менеджерів підприємств малого, середнього та великого бізнесу усіх галузей економіки, які зацікавлені у підвищенні економічної ефективності господарської діяльності шляхом впровадження сучасних енергозберігаючих матеріалів та енергоефективних технологій, передбачено змістовні презентації від експертів із впровадження енергоефективних технологій (перша частина), а також панельні дискусії (друга частина) на теми:

реальні джерела фінансування проектів з енергоефективності;

практичний досвід впровадження технологій енергозбереження;

можливості участі малого та середнього бізнесу Сумщини в проектах з підвищення енергоефективності у сфері ЖКГ та муніципальних послуг.

Другою частиною програми передбачено також платний воркшоп (вартість участі 500,00 грн.) на тему: «Енергоаудит та бізнес-планування у сфері енергозбереження», тренер-консультант Володимир Мамалига, доцент НТУУ «КПІ», професор Ньюпортского університету (США), сертифікований енергоменеджер (український, американський і європейський сертифікати), консультант Верховної Ради України, виконавчий директор ВГО «Вища рада енергоаудиторів та енергоменеджерів України», директор підприємства «Електромеханіка».

Можливості, які відкриває участь у заходах:

ознайомлення із сучасними енергоефективними технологіями та можливостями їх практичного застосування;

налагодження контактів з колом учасників, які цікавляться тематикою енергоефективності;

ознайомлення із продуктами та рішеннями, які пропонують учасники виставки;

безкоштовна презентація напрацювань компанії у сфері енергоефективних та енергоощадних технологій/матеріалів шляхом демонстрації свого стенда на виставці та участі представників компанії у роботі форуму.

Звертаємо увагу, що участь у заходах безкоштовна (окрім платного воркшопу) для учасників, які, згідно з умовами організаторів, зареєструються он-лайн шляхом заповнення аплікаційної форми за активним посиланням, яке наводиться в інформаційному листі-запрошенні, та отримають підтвердження від організаторів. Просимо уважно ознайомитися з програмою та інформаційним листом-запрошенням, що містить умови участі та активне посилання на аплікаційну форму для он-лайн реєстрації (додаються).

За додатковою інформацією звертатися:

Управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради (вул. Пушкіна, 2) тел. (05445) 2-14-38.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *