У місті тривають роботи з водовідведення

У зв’язку із різким потеплінням та таненням снігу, а також проливними дощами у місті утворилося чимало ділянок, де збирається вода. Тому сили комунальних служб міста наразі спрямовані на те, щоб не допустити підтоплення домогосподарств у різних частинах міста. Вже відучора силами працівників КП «Комбінат благоустрою» та працівників КП «Водаканал» за допомогою нової спецтехніки – вакуумної машини та телескопічного навантажувача проводяться роботи з водовідведення – відкачування води та підсипка грунтом узбіч, де збирається вода. Зокрема, вчора з проблемних ділянок на перехресті вулиць Лісова та Короленка, а також вулиці Сумській було відкачано близько 156 куб.м води. Наразі роботи із забезпечення водовідведення з території міста тривають.

Велике прохання до мешканців міста не захаращувати сміттям, іншими сторонніми предметами ливнево-приймальну  каналізацію та не загороджувати шляхи природнього стоку води! Лише спільними зусиллями комунальних служб і свідомих жителів міста можна не допустити підтоплення території міста.

У разі виникнення загрози підтоплення негайно звертайтесь до управління житлово-комунального господарства Лебединської міської ради  за тел. 2-00-69 або на приймальну міського голови за тел. 2-30-12; 3-95-62.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *