Тренінг за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього»

Фахівцями СумДУ розроблений та пропонується дводенний тренінг за програмою «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього», спрямований на підвищення фінансової обізнаності серед людей, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених осіб, багатодітних, малозабезпечених, людей з інвалідністю тощо. Участь у тренінгу сприятиме посиленню навичок у прийнятті обгрунтованих фінансових рішень щодо користування новітніми сучасними фінансовими інструментами.

Проведення тренінгів заплановано з березня по квітень 2018 року. Усі витрати, пов’язані з проведенням тренінгів, забезпечується організаторами (роздаткові матеріали, кава, обід, оренда приміщення та мультимедійне обладнання). Тренінги проводяться фахівцями СумДу за підтримки міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

У разі бажання та готовності до співпраці необхідно повідомити Юлію Савельєву (контактна особа) – електронною поштою: uliana75@ukr.net або телефоном: 050 288 1038 для узгодження подальших дій.

Управління праці та соціального захисту населення.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *