Вручення стипендії голови Сумської ОДА

20 лютого 2018 року в актовій залі Сумської облдержадміністрації відбулось урочисте вручення стипендій голови Сумської ОДА кращим учням області. Щорічну винагороду особисто від очільника області отримали 45 стипендіатів. Серед них відмінники навчання, активісти учнівського самоврядування,  лідери спортивних та інтелектуальних змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів.

Відповідно до критеріїв, найкращих учнів обирала комісія, якій були представлені матеріали від навчальних закладів. Ученицю 10 класу Лебединської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Демиденко Тетяну було визначено до нагородження. Тетяна має багато перемог в обласних та міських олімпіадах та конкурсах, зокрема  у 2016-2017 навчальному році здобула перемогу в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії, правознавства, української мови і літератури та посіла ІІІ місце в ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії , правознавства. Результативною є участь десятикласниці у різноманітних конкурсах, зокрема Тетяна перемогла у ІІ (міському) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка, в обласному етапі конкурсу-захисту наукових робіт  Сумського територіального відділення МАН України із  зарубіжної літератури (2017, 2018 роки). У щорічному конкурсі «Таланти багатодітної родини» зайняла призове місце у номінації «Музичне виконання».

У 2017-2018 навчальному році Тетяна стала переможцем ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії (ІІ місце). Вона  має сертифікати за добрі результати у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру», є постійним учасником Всеукраїнського конкурсу з українознавства «Патріот», з російської мови «Соняшник», Всеукраїнського інтерактивного природничого конкурсу «Колосок».

 

Демиденко Тетяна відвідує школу мистецтв, бере активну участь у роботі учнівського самоврядування, загальношкільних та міських заходах, за що неодноразово була нагороджена грамотами та дипломами.

«Ця стипендія – інвестиція в майбутнє. Адже, сьогодні ми вшановуємо та відзначаємо винагородою молоду еліту Сумщини, яка ставить амбітні цілі і впевнено їх досягає. В умовах сучасного життя, що швидко змінюється, інтелект є найбільшою цінністю суспільства», – такими словами привітав присутніх голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО. Він наголосив на необхідності визнавати і відзначати перемоги молоді області та побажав учням впевненості у своїх силах і любові до рідної землі, закликав поважати батьків і не боятись помилок, адже це спосіб аналізувати свою роботу.

Пишаємося досягненнями Тетяни та бажаємо подальших успіхів і перемог!

ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *