До уваги зацікавлених осіб!

Програма Senior Experten Service оголошує конкурс на прийом заявок з метою залучення німецької експертної підтримки за програмою Senior Experten Service (Служба Старших Експертів).

Служба Старших Експертів – програма фонду німецької економіки, яка за допомогою залучення німецьких експертів сприяє розвитку економіки, освіти і соціальної сфери у багатьох кранах світу.

Сфери діяльності, в яких працюють фахівці програми, це різноманітні галузі промисловості, сільського господарства, торгівлі, будівництва, транспорту, зв’язку, інформатики, банківсько-страхового сектора, освіти, охорони здоров’я, туризму, публічного адміністрування та інших сфер діяльності.

На участь у програмі можуть подавати заявки:

підприємства, установи та організації різних форм власності;

фізичні особи – підприємці;

навчальні заклади (вузи, коледжі, ПТУ, школи та ін.);

органи місцевого самоврядування (заохочуються заявки ОТГ);

медичні заклади;

заклади культури та мистецтва;

неурядові громадські організації та фонди, тощо.

Для того, щоб взяти участь у програмі потрібно:

заповнити проектну заявку на запрошення експерта (в проектній заявці максимально чітко прописати технічне завдання для проекту);

надіслати заповнену проектну заявку на ел. пошту: zt@gmail.com із зазначенням в темі листа – «Senior Experten Service».

Беручі участь у програмі відібрані учасники зможуть отримати унікальну можливість в залученні практичних порад та консультацій німецьких фахівців високого рівня.

За додатковою інформацією щодо участі у програмі звертатися до Фонду громади Житомира: тел. моб. +38(095)294 37 53, +38(050)712 59 70, контактна особа – Жанна Соловйова, тел. роб.: +38 0412 46 10 86; e-mail: fondgromady.zt@gmail.gom.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *