До уваги суб’єктів господарювання!

Інформуємо, що 15-21 травня 2018 року у м. Новий Сад (Республіка Сербія) відбудеться 85-й Міжнародний сільськогосподарський ярмарок.

Найзначніші сегменти ярмарку – виставка сільськогосподарської техніки; національна виставка тваринництва; виставка органічних продуктів та продуктів з географічним значенням; міжнародні ділові зустрічі; колективні виставки країн-учасниць; оцінка якості продукції та послуг; бізнесові зібрання, презентації, майстерні, супровідні програми.

Одна з особливостей ярмарку – велика кількість офіційних візитів з усього світу, активна ділова та дипломатична діяльність з супроводом економічних делегацій та інформаційне висвітлення з боку понад тисячі акредитованих журналістів.

Для України пропонується колективна виставка, створення національного стенду або стенду українських областей за участі компаній, галузевого міністерства та державних інституцій.

         Щодо питань участі у ярмарку необхідно звертатись на електронну пошту: ukrsbshamber@gmail.com. Контактний телефон представника Українсько-сербської ділової палати в Україні: +380973183479.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *