Раз, два, три – ялиночко, світи!

Ось і настав такий довгоочікуваний Новий рік – свято, що є символом віри і надії у краще майбутнє! У цю чарівну ніч сотні лебединців вийшли на вулиці, щоб привітати один одного, насолодитися красою святково вбраного міста, концертною програмою та відзначити перехід у новий рік разом, в колі друзів, знайомих і просто хороших людей.

Біля головної ялинки міста, на центральній площі городян зі святом вітав міський голова Олександр Бакликов. Він зазначив, що під час святкування ми всі маємо пам’ятати воїнів, що захищають наш спокій, адже завдяки їх мужності та силі зараз ми маємо змогу знаходитися тут, навчатися, працювати та відбудовувати нашу державу – на своїй українській землі. Також міський голова побажав лебединцям сімейного тепла і достатку, мирного неба, злагоди і любові! Завдяки спільним закликам людей: “Раз, два, три — ялиночко, світи!”, наша зелена красуня засяяла різноманітними вогнями.Уже традиційно на сцені відбувся конкурс на кращий вірш про прийдешній рік. П’ять перших учасників були відзначені призами. А також свої привітання та подарунки отримали ті люди, яким поталанило народитися 31 грудня або 1 січня.

У наше місто завітали Дід Мороз та Снігуронька та пригостили солодощами діток. Для гостей заходу свої художні номери дарували артиски МЦКД. Загалом святкування пройшло у гарному настрої, і навіть відсутність снігу не завадила насолодитися атмосферою. Ще раз вітаємо Вас з Новим 2018 роком!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *