Зверніть увагу!

Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі з 01 січня 2018 року припиняється доставка кореспонденції відділеннями ПАТ «Укрпошта», адресованої Національному банку України, за адресою: вул. Герасима Кондратьєва, 21, м. Суми, 40000.
Для місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, соціального забезпечення, судів та правоохоронних органів, юридичних та фізичних осіб (у т.ч. пенсіонерів та колишніх працівників Національного банку) Сумського регіону листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за поштовою адресою юридичної особи: вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи і майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, суб’єктів підприємницької діяльності Сумської області та м. Суми здійснюватиметься у м. Києві за адресою: пл. Контрактова, 2-б, 2 під’їзд, тел. (044) 230-17-69 (адреса для листування: Національний банк України, вул. Інститутська, 9, м. Київ, 01601).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *