Тренінг для міждисциплінарної команди

Важливою складовою послуги патронату над дитиною є робота з сім’єю дитини, влаштованої в сім’ю патронатного вихователя, надання їй якісних послуг, спрямованих на подолання складних життєвих обставин, що призвели до розлучення дитини з родиною.

Для узгодженості дій із забезпечення найкращих інтересів дитини, яку буде влаштовано до сім’ї патронатного вихователя та комплексної підтримки в подоланні складних життєвих обставин її батьками або законними представниками, на базі Лебединської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості пройшло навчання міждисциплінарної команди.

Тренінг організований Лебединським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за сприянням Міжнародної благодійної організації «Партнерство «Кожній дитині». У тренінгу взяли участь представники служби у справах дітей, управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Лебединської міської ради, освітніх закладів, охорони здоров’я, поліції, а також кандидат у патронатні вихователі та його помічник. Залучений національний тренер,  надала всім учасникам інформацію про алгоритм взаємодії міждисциплінарної команди, про функції, завдання та дії кожного її  члена.

Сподіваємося, що це стане запорукою подальших успіхів  у впровадженні патронату, профілактиці соціального сирітства та прийняття рішень в найкращих інтересах дитини.

Лебединський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *