Святий та добрий Миколай, до нас слухняних завітай!

Цього чудового, і, нарешті, по-справжньому зимового дня, у день Святого Миколая кожен, хто завітав до актової зали спеціалізованої школи № 7 поринув у магічну, казкову передноворічну атмосферу, коли і дитина, і дорослий вірить у диво, і кожен, хоч і не завжди зізнається, прагне, аби справдилися найзаповітніші мрії та побажання.

Чудовим театралізованим дійством порадували діток-сиріт, діток, позбавлених батьківського піклування та школярів вихованці та педагоги Лебединського центру позашкільної освіти. Під час свята присутні змогли отримати справжню естетичну насолоду від блискуче зіграних маленькими акторами сценок, дивовижних хореографічних номерів, талановитого виконання різдвяних співанок.

Привітав зі святом діток і міський голова Олександр Бакликов, побажавши міцного здоров’я, благополуччя, достатку кожній родині, позитивних емоцій.

Ніжний зимовий вальс від колективу спортивно-бального танцю «Royal dance» (кер. Іван Лисенко), майстерні номери від зразкового хореографічного колективу «Веселка» (кер. Тетяна Литовченко), хореографічного колективу «Соняшник» (кер. Ірина Усенко), виконання музичних композицій солісткою Мариною Кушнірчук (кер. Станіслав Іванов), вокальними колективами «До-мі-сольки» і «Струни серця» (кер. Оксана Бубон), «Маленькі перлинки» (кер. Лариса Шелепова) не залишили жодного байдужого поміж глядацької аудиторії.


 

Святий Миколай ніколи не приходить з порожніми руками, тож, окрім піднесеного настрою і чудових, позитивних емоцій дітки отримали ще й солодкі подарунки.

Відділ з питань внутрішньої політики.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *