Святий Миколай наших діток привітай!

Сьогодні День Святого Миколая, а це означає, що усі дітки нашого славного міста Лебедина, що з нетерпінням чекали цього дня, тепер насолоджуються ним сповна. Учні спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат не виняток!
Кожному хочеться любові, уваги, опіки і тепла. Та нажаль, не всі мають змогу прокидатися вдома разом зі своїми батьками та дивитися під ялинку чи подушку, де на них уже чекають подарунки. Чи не забувся про цих діток Миколай? Звичайно, ні! Святий покровитель завітав до кожного та вручив цінні подарунки. А вихованці у свою чергу подарували йому справжній концерт з піснями та танцями.

Було дуже весело, Святий Миколай пообіцяв, що наступного року також неодмінно завітає до них.

Також на святі були присутні міський голова Олександр Бакликов, депутат Сумської обласної ради Валерій Чалий, волонтер Віталій Алещенко, крайовий отаман українського козацтва Олександр Реута, батьки та родичі вихованців, друзі, небайдужі люди та працівники навчального закладу. Анатолій Удод особисто висловив подяку усім, хто зміг допомогти у реалізації такого чудового заходу та подарувати дітям справжню казку.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *