На святого Миколая Божа іскорка засяє

День Святого Миколая є одним із найбажаніших дитячих свят, бо дарує відчуття передноворічної атмосфери і різні приємні сюрпризи. Бібліотеки міста теж вирішили подарувати дітям радість, веселий настрій, допомогти повірити в чудо, в здійснення бажань і мрій.

Працівниками бібліотеки  № 1 було проведено літературно-музичне свято «Ой хто, хто Миколая любить» з учасниками клубу за інтересами «Джерельце». На гостини до дітей завітав Святий Миколай з подарунками. Малюки залюбки відгадували загадки, грали в ігри, виконали танок, за що і отримали святкові подарунки. Для учнів 1 класу ЗОШ № 3 та старшої групи ДНЗ «Казка» працівники бібліотеки №1 провели урок народознавства «Свята українського народу: свято Миколая» та розважальну програму «Йде у хату Миколай».  Діти почули розповідь про Миколая Чудотворця, найвизначнішого Святого християнської церкви, який є символом Добра і Милосердя,  ознайомились з легендами про діяння Святого Миколая, взяли участь в ігровій програмі. Кожному з присутніх  було подаровано листівку-розмальовку від  Миколая.

В бібліотеці №2 з учнями 1 класу ЗОШ№5 І-ІІІ ступенів було проведено урок народознавства «Йде по землі Миколай», на якому діти не тільки дізнались історію виникнення свята, а й отримали чудові подарунки від Миколая.

Діти виростають, зникає віра в диво, та  Божа іскорка в їхньому житті залишається назавжди.

Завідувач бібліотекою №1 Світлана Дворницька.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *