Під контролем захист прав дитини

18 грудня відбулося чергове робоче засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка діє при виконавчому комітеті Лебединської міської ради. Під час роботи комісією були розглянуті клопотання адміністрації одного із навчальних закладів міста щодо надання дозволу на відрахування студента у зв’язку із переведенням до вечірньої школи. Членами комісії було детально розглянуто кожну справу та надано рекомендації батькам цих студентів стосовно оптимального варіанту організації навчального процесу з урахуванням прав дітей, клопотання підтримані не були.

Також комісією було надано дозвіл на дарування житлового будинку та земельної ділянки, користувачем якого є малолітній. Розглянуто справу стосовно надання дозволу на продаж будинку та земельної ділянки, де зареєстрований малолітній.

Також члени комісії розглянули клопотання адміністрації однієї із шкіл міста щодо невідвідування школи ученицею 5-го класу. Після вивчення деталей справи та заслухавши позицію матері дитини, комісією було рекомендовано матері відповідальніше поставитися до виконання своїх батьківських обов’язків.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *