А ви вже бачили нашу новорічну ялинку?

Наближається Новий Рік і хоч погода зараз не радує, але все ж хочеться святкового настрою. Сподіваємося, що новорічна ялинка, яку цими днями встановили на центральній площі Лебедина, змогла вам його підняти. Зелена красуня, висотою понад 17 м прибула до нас з села Куданівка. Виросла вона на приватній садибі Богдана Власенка.
Закупівлю та встановлення новорічної ялинки взяло на себе ТОВ “НВО”УРС-Україна”, що подарувало її безкоштовно. Міська влада та жителі Лебедина висловлюють щиру вдячність за такий дарунок. Слід відзначити, що цього року головна героїня новорічних свят є надзвичайно красивою та пишною. Найближчими днями комунальні служби міста почнуть її прикрашати іграшками та гірляндами. Відкриття ж новорічної ялинки заплановане до Дня Святого Миколая. І тоді ялинка засяє яскравими новорічними вогнями.
Традиційно, в рамках новорічних заходів, в місті триває конкурс на краще виготовлення новорічної маски та ялинкової іграшки серед учнів класів образотворчого мистецтва, гуртків естетичного виховання та загальноосвітніх закладів міста. Учні, творчі роботи яких буде визнано кращими, отримають грамоти та дипломи.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *