Фотосушка «Я люблю життя»

У Лебединському педагогічному училищі ім. А.С. Макаренка пройшов тиждень психологічної служби з 23 по 27 жовтня «Тиждень дружби і любові». У його рамках соціальний педагог Світлана Коваленко та міністр соціальної політики Богдан Вінніченко (531 гр.) провели акцію «фотосушка» на тему: «Я люблю життя». Фотосушка – це проект з обміну фотографіями, який проводиться на відкритій місцевості, переважно у парках, скверах, на майданах, може бути і в приміщені. Він включає в себе виставку фотографій, але не в звичайному музейному форматі, а в дещо іншому: фото за прищепки вішаються на мотузку, яка зав’язана між двома тримачами. Цей процес нагадує сушку, від цього і пішла назва. Знімки може принести кожен бажаючий та забрати ті, що сподобалися. Фотографія – дзеркало душі, вона може  розказати багато потаємного про людину та показати її справжнє обличчя.

Кожна група училища прийняла участь в акції та представила на загальний осуд свої світлини. Протягом тижня студенти, педагоги та працівники навчального закладу могли проголосувати за кращі з них.

Сьогодні 27 жовтня оголосили результати акції. Перемогла фотографія під номером 20 від студентів 211 групи. Ми вітаємо переможців та щиро бажаємо успіхів у їх творчих починаннях.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *