Зверніть увагу!

До Українського торгового представництва в Китаї звернулась китайська компанія ТВЕА Xinjiang SunOasis Co., Ltd., яка зацікавлена у будівництві та фінансуванні в Україні проектів відновлювальної енергетики: сонячних, вітрових та електростанцій, які працюють на біопаливі (СЕС, ВЕС, БioEC).
Компанія ТВЕА готова фінансувати проекти відновлювальної енергетики (СЕС, ВЕС, BioEC) на умовах участі у проекті від 51%+ до повного викупу проекту.
Компанію цікавлять проекти СЕС, ВЕС та БioEC потужністю від 5 МВт.
Представники компанії ТВЕА Xinjiang SunOasis Co., Ltd. зараз знаходяться в Україні.
Для довідки: Компанія ТВЕА планує реалізувати в Україні масштабний інвестиційний проект, а саме – будівництво найбільшої вітрової електростанції у Східній Європі. Запуск джерела відновлювальної енергії на території Миколаївської області наразі передбачається на 2019 рік. Його потужність складе 500 МВт.
Просимо розповсюдити зазначену інформацію серед зацікавлених суб’єктів господарювання району/міста/ОТГ, що відповідають вказаним критеріям, а також мають бажання залучити китайські інвестиції до свого бізнесу.
Інформацію щодо відповідних пропозицій надсилати на адресу Управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебедиської міської ради до 13 жовтня 2017 року (тел.: (05445) 2 14 38; e-mail: ekonomika_lbd@ukr.net).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *