Професійне свято освітян Лебедина

В першу неділю жовтня своє професійне свято відзначають працівники освіти. Цьогоріч вчителів традиційно привітали святковим концертом та відзначили кращих із кращих.

Сьогодні у актовій залі Лебединського медичного училища ім. проф. М.І. Сітенка відбулись урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Участь у заході взяли представники великого колективу  педагогів дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних та вищих навчальних закладів Лебедина, а також почесні гості.

З теплими словами привітань звернулася до педагогів міста заступник міського голови Олена Кірєєва, зауваживши, що саме педагоги навчають дітей бути людьми з великої літери, формують у молоді почуття високої громадянської свідомості. Заступник міського голови також нагородила грамотами міського голови кращих працівників освітянської ниви.

Слова вітань також звучали й від начальника міського відділу освіти Володимира Доценка та голови міської профспілкової організації педагогічних працівників Світлани Таран. З нагоди свята Володимир Доценко відзначив грамотою Департаменту освіти і науки лауреата обласного конкурсу на кращу шкільну бібліотеку Тетяну Парфило та вручив цінні подарунки педагогічним колективам навчальних закладів міста.

Приємні враження освітяни отримали від концертної програми, яку їм представили колектив та вихованці Лебединського центру позашкільної освіти та артисти міського відділу культури та туризму.

[layerslider id=”219″]

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *