Привітали з Днем усиновлення

Останнього дня вересня, у День святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, Україна відзначає День усиновлення. Віра, Надія і Любов, які уособлюють головні християнські чесноти, втілюють ідеали мудрості й відкритого серця, та безсумнівно, є добрими покровителями свята. Напередодні, у приміщенні міського центру культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди Дня усиновлення за участю родин, в яких виховуються прийомні діти.

Вітали батьків та їх діток артисти та творчі колективи міського відділу культури і туризму, присутні на святі почесні гості – заступник міського голови Олена Кірєєва та начальник служби у справах дітей Світлана Древаль звернулися до присутніх із найщирішими побажаннями.

Заступник міського голови Олена Кірєєва  побажала міцного здоров’я, наснаги, невичерпної життєвої енергії для звершення добрих справ, адже батьківство – то є величезна відповідальність, тому шана тим, для кого покликанням в житті стало дарувати своє душевне  тепло і любов дітям.

Під час дружнього спілкування, за чашкою смачного чаю, насолоджуючись виступами артистів міського центру культури і дозвілля і дітки, і їх батьки добре провели час та трішки відволіклись від буденних справ.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *