Результати акції «Чиста Україна – чиста Земля»

Сьогодні останній день акції «Чиста Україна – чиста Земля» ініціатором і координатором проведення якої є Львівське регіональне відділення Асоціації міст України. Лебедин гідно прийняв цей марафон прибирання. Учні, вихованці, студенти, тех. працівники, учителі та працівники КП “Комбінат благоустрою” зробили свій внесок на користь чистоти навколишнього середовища.
У рамках акції було очищено від листя, сміття та сухостою території навчальних закладів та міста. Також були упорядковані квітники.
З дітьми проведені бесіди з тем: «Небезпека в природі», «Вода – джерело життя», «Чиста планета» і т.д.
Звичайно, робота з прибирання в навчальних закладах проводиться систематично, тому територія завжди у належному стані, але головною метою прибирання було – зробити це РАЗОМ!
Під час акції ми залучили до проблеми забруднення безліч людей і цим пробудили їхню екологічну свідомість. Ми маємо пам’ятати, що наші діти – це майбутнє, тож дорослі мають зробити все, щоб воно було краще ніж зараз.
Закликаємо Вас сьогодні у рамках акції прибрати дитячий майданчик, стихійний смітник або просто своє подвір’я та показати дітям гарний приклад.
Людина виділяється своїм розумом та щирим серцем. Тож давайте будемо пам’ятати, що екологічне забруднення, як ланцюгова реакція, може призвести до екологічної катастрофи.
Тож, станьмо розумними господарями на своїй землі, і давайте будемо пам’ятати: “Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!”

 

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *