Лебединське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби нагадує !

Шановні оператори ринку харчових продуктів (фізичні та юридичні особи м. Лебедина та Лебединського району, які проводять діяльність, пов’язану з первинним виробництвом та/або транспортуванням та/або зберіганням та/або продажем харчових продуктів), які не пройшли державну реєстрацію потужностей!
Лебединське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області нагадує, що згідно зі статтею 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» потужності з виробництва та/або обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу підлягають державній реєстрації. Відповідно до статті 64 порушення законодавства про безпечність та окремі показники якості харчових продуктів тягне за собою відповідальність у вигляді штрафу на юридичних осіб – у розмірі від двадцяти трьох до тридцяти мінімальних заробітних плат, на фізичних осіб-підприємців – у розмірі від восьми до п’ятнадцяти заробітних плат.
Так, 05.09.2017р в Івано-Франківському окружному адміністративному суді відбулося судове засідання у справі про застосування адміністративно-господарської санкції у вигляді штрафу розміром 25600 грн до суб’єкта господарської діяльності фізичної особи-підприємця за порушення вимог ст.25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» – нездійснення державної реєстрації потужності з виробництва та обігу харчових продуктів, на які не вимагається отримання експлуатаційного дозволу. За результатами розгляду зазначеної справи позов Головного управління Держподспоживслужби в Івано-Франківській області задоволено повністю та накладено штраф у розмірі 25600 грн.
Проведення державної реєстрації потужностей, операторів ринку проводиться за адресою: м.Лебедин, вул. Першогвардійська,74 в приміщенні Лебединського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *