Вітаємо Вас із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань!

Шановні вчителі!
Дорогі учні, студенти, батьки!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом — Днем Знань! Сьогоднішній ранок наповнився мелодійними звуками шкільного дзвоника, а це означає, що прийшла пора повертатися до навчання.

Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для маленьких першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на невідомий шлях.

Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю, чи випускників середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, які будуть втілювати отримані знання в реальному житті. Яким буде їх вибір – залежить тільки від них.

Бажаю усім студентам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконаний, ваші здібності стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

Найщиріші слова подяки — вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Їх мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.

Зі святом вас!

міський голова Олександр Бакликов

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *