Важливі питання розглянуто сесією міської ради

31 серпня відбулося чергове пленарне засідання сесії Лебединської міської ради сьомого скликання. Під час роботи сесії депутати ухвалили низку важливих для подальшої життєдіяльності міста рішень. Зокрема, було розглянуто блок земельних питань та питання, які стосуються комунальної власності територіальної громади міста.

Депутатами було схвалено внесення деяких змін до Програми соціально-економічного розвитку міста, Програми висвітлення діяльності міської ради, Програми розвитку фізичної культури і спорту та Міської комплексної програми «Освіта».

Окрім цього, двадцять п’ятою сесією міської ради було затверджено Положення про управління економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Деякі питання виникли у депутатів під час розгляду проекту рішення про вступ міста Лебедина до некомерційної організації «Network of cities with lakes», зокрема, місцевих народних обранців цікавили суми, які витрачатимуться з місцевого бюджету для вступу і подальшого перебування у цій організації. Міський голова Олександр Бакликов пояснив депутатам, що перебування у цій некомерційній організації відкриває доступ до участі у різних грантових програмах та дає можливість розвивати і розбудовувати рідне місто за рахунок залучення іноземних інвестицій. Місто Лебедин вступає до цієї організації на правах афілейованого члена, а це не передбачає ніяких річних внесків. У підсумку, сесією міської ради було затверджено рішення про вступ міста Лебедина до організації «Network of cities with lakes».

Під час обговорення інших питань, депутати піднімали тему вуличного освітлення у зв’язку із відключенням безоблікових ліхтарів. Олександр Миколайович повідомив, що наразі зусилля комунальників спрямовано на облаштування мережі вуличного освітлення, робиться все можливе задля збереження безпеки мешканців міста у вечірній час.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *