День Знань у нашому місті

Ось і завершилося гарне та тепле літо. Сьогодні перший день осені, а це означає, що школи відчинили свої двері для дітлахів. Цей ранок був особливо насичений подіями та емоціями.

Усі метушилися, поспішали до навчальних закладів, а повітря було наповнене запахом квітів, бо сьогодні вони майоріли звідусіль. Маленькі першокласники, дорослі одинадцятикласники хвилюються, це визначний момент у їхньому житті. Перші ще тільки ступають на цю нелегку стежину навчання, а другі сповнені печалі, адже це останній рік у стінах улюбленої та такої рідної школи.

Цьогоріч ЗОШ №6 прийняла до своєї шкільної родини дітей з села Червлене, яких кожного дня буде спеціально возити комунальний автобус.
Приємною несподіванкою для ЗОШ № 1, 3 та 6 став подарунок від депутатів Лебединської міської ради Дмитра Коваленка та Івана Минюка у вигляді спортивного інвентаря та комп’ютерної техніки.

Міський голова Олександр Бакликов з урочистим візитом відвідав ЗОШ № 6 та привітав школярів, вчителав та батьків з цим прекрасним святом. Також він відвідав перші уроки у 8, 9 та 10 класі.
Нехай цей начальний рік буде успішним як для першокласників, так і для випускників школи. Нехай він принесе тільки приємні миті та спогади. Ми щиро бажаємо кожному з Вас наснаги у навчанні.

Сьогодні усі надзвичайно красиві,
Тож сонечком сяйте нам, будьте щасливі!
Ці зустрічі з вами цікаві, охочі,
Щоб зорями сяяли вчительські очі,
А учні у школі трудились на славу,
І вище ваш труд цінувала держава!

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *