Розглянуто питання призначення житлових субсидій та соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

31 серпня під час робочого засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям, членами комісії були розглянуті заяви з питань призначення житлової субсидії громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але не проживають за даною адресою та заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні на підставі договору оренди.

У результаті детального розгляду справ, членами комісії було прийнято рішення надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, 24 громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але не проживають за даною адресою.

Під час засідання комісії було ухвалено надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, двом громадянам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому прміщенні на підставі договору оренди.

Також під час роботи комісії було розглянуто заяву щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченій багатодітній родині та прийнято позитивне рішення.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *