Серпнева педагогічна конференція

Для освітян Лебедина початок нового навчального року знаменується серпневою  конференцією – особливою педагогічною традицією, яка зігріта теплом останніх літніх днів і любов’ю до професії. Вона наближає один з найважливіших днів у році – свято, з якого починалася і починається для кожного наступного покоління дорога у Світ Знань. Тема цьогорічної конференції: «Пріоритетні напрямки розвитку системи освіти в умовах реалізації національної освітньої ініціативи «Нова українська школа».

Головна мета зібрання – це своєрідна лінійка готовності до нового навчального року. Тому освітяни традиційно підвели підсумки розвитку освітянської галузі Лебедина у 2016-2017 навчальному році, окреслили основні завдання на новий навчальний рік, а також відзначили кращих педагогічних працівників міста.

 

  

Разом з педагогами міста у роботі конференції взяли участь міський голова Олександр Бакликов та проректор з наукової роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Сергій Грицай. Звертаючись до присутніх педагогів, міський голова подякував їм за плідну працю та достойну підготовку до нового навчального року. Адже освіта сьогодні – це основа для розвитку інтелектуального потенціалу нашої країни, багатство нашого народу та чи не найголовніший чинник модернізації країни. Олександр Бакликов також нагородив грамотами кращих педагогів міста.

Почесний гість конференції Сергій Грицай вітаючи освітян з початком нового навчального року, акцентував увагу присутніх на інноваційних підходах до розвитку освіти міста та відзначив грамотами Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти кращих педагогів.

Привітав колег і начальник відділу освіти Володимир Доценко. У своїй доповіді він підсумував досягнення минулого навчального року, визначив проблемні питання та сформулював завдання на новий 2017-2018 навчальний рік. Він також наголосив, що всі навчальні заклади міста добре попрацювали та гідно підготувалися до початку нового навчального року.

 

      

Привітати всіх присутніх з початком нового навчального року завітали вихованці Лебединського міського центру позашкільної освіти. Конференція завершилася прийняттям резолюції щодо розвитку освіти на новий 2017/2018 навчальний рік.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *