Лебединські домашні улюбленці фестивалили

Вперше у нашому рідному місті відбулася раніше не бачена лебедицями подія – міський відкритий фестиваль, присвячений братам нашим меншим – Lebedyn dogs fest. Захід був ініційований Лебединською міською радою та безпосередньо міським головою Олександром Бакликовим, також до участі у заході долучилися представники Лебединського товариства захисту тварин. На організацію та проведення заходу з цільового фонду Лебединської міської ради було використано 900 грн.

Усі власники песиків, які завітали на фестиваль зареєстрували своїх улюбленців та автоматично стали учасниками конкурсів. У категорії «маленькі» собаки обирали найменшого, найпухнастішого, найчепурнішого, найкумеднішого, наймилішого песика, улюбленця із найпухнастішим хвостом, улюбленця із найкоротшими лапами, улюбленця із найменшими лапами. А у категорії «великі» визначали, хто із присутніх на святі домашніх улюбленців є найбільшим, найдобрішим, найдресированішим, у кого найдовші вуха, найдовший хвіст, найдовші лапи. Гості свята мали змогу познайомитися і з чіхуа-хуа, пуделем, пекінесом, англійським кокер-спаніелем, пінчером, йоркширським тер’єром, ротвейлером, німецькою вівчаркою, західно-сибірською лайкою, канарським догом і навіть з особливою породою – лебединська улюблена.

За участь у конкурсі усі песики отримали подарунки від Лебединської міської ради.

Чудовою концертною програмою розважали гостей свята учасники вокального ансамблю «Феєрія» міського центру культури і дозвілля, солісти – Лілія Приходько, Юліана Романенко, Маргарита Попільнух, Даша Токар, Саша Борисенко, Вероніка Григоренко, Стас Ляшко, Каріна Сіробаба, Марина Глєба, Ангеліна Князєва.

Головний меседж, який намагалися передати зоозахисники – необхідність стерилізації безпритульних тварин, адже лише таким чином можна регулювати їх чисельність на вулицях міста. Окрім цього, важливо виховати у кожного громадянина відповідальне ставлення до домашніх улюбленців, адже усі тварини-безхатченки не з’являються нізвідки.

 

  

Під час фестивалю громадською організацією “Лебединське товариство захисту тварин” проводився збір благодійних коштів,  які будуть направлені на проведення стерилізації безпритульних тварин та їх лікування.

Відділ з питань внутрішньої політики.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *