Лебедин святкував День Молоді

Цієї неділі лебединці разом зі всією країною відсвяткували День Молоді.  І це не просто чергова календарна дата, День молоді символізує юність, енергію, початок, запал, натхнення, самоствердження й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення, як особистості. Адже молодь – це і є той невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело пошуків, неспокою і реалізації найсміливіших сподівань.

З цим прекрасним святом привітав мешканців міста міський голова Олександр Бакликов та відзначив, що вік – то лише цифра і побажав усім завжди лишатися молодим у душі.

Усі, хто зібрався теплого літнього вечора на Соборній площі аби разом відзначити свято молодих і тих, хто завжди молодий душею мали змогу насолодитися найкращими творчими номерами талановитих колективів відділу культури і туризму та відділу освіти у рамках культурно-мистецької акції «Молодий Лебедин».

    




Свій вокальний талант дарували глядачам Тетяна Бондар, Юліана Романенко, Влада Колесник, Маргарита Попельнух, Ліля Приходько, Олена Листопад, Ангеліна Князева, Світлана Попельнух, Влада Колесник, Володимир Брисенко, Людмила Щербань, Людмила  Орел, Ольга Пащенко, Еліна Грачова, Світлана Циханська, Олена Демиденко,  Дарія Маригіна.

Вражаючі хореографічні постановки у виконанні танцювального колективу «Royal Dance» (керівник Іван Лисенко) та танцювального колективу «Веселка» (керівник Тетяна Литовченко) не залишили байдужим жодного з гостей свята.

По закінченню концертно-розважальної програми лебединці у святковому настрої іще довго лишалися на площі, продовжували насолоджуватись теплим літнім вечором, чудовою нагодою зустрітися з друзями, відпочити перед новим робочим тижнем.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *