Юні музиканти дарували свій талант дітям із пришкільних таборів

12 червня у Лебединській дитячій школі мистецтв у приємній атмосфері відбулися концерти для учнів пришкільних таборів відпочинку ЗОШ № 6 та ЗОШ № 4, які слухали живу музику у натхненному виконанні учнів музичного відділення школи мистецтв.

Музика, яку виконують маленькі музиканти, сповнена щирості, непідробного емоційного світовідчуття та гармонійного поєднання радості і добра. Така інтерпретація навколишнього середовища у музиці, яку вони грають, унікальна, адже кожна дитина – це окремий світ, пізнання якого завжди неповторне.

Під час концертної програми юні музиканти радували присутніх грою на різних музичних інструментах (рояль, скрипка, гітара, труба), а вокалісти заворожували виконанням чудових українських пісень. Концерт підготувала та провела викладач фортепіано Альона Литвиненко.

  

І вже наступного дня у Лебединській дитячій школі мистецтв викладачами Ларисою Рафіковою та Володимиром Лисаком були проведені концерти для учнів пришкільних таборів відпочинку ЗОШ № 3 та СШ №7, де знову звучали у виконанні учнів музичного відділення твори відомих композиторів різних епох і стилів на різних музичних інструментах.

Вчені давно вже дослідили вплив музики на настрій та самопочуття людини, активність мозку та рухову діяльність і прийшли до висновку, що без музики, мелодійної та глибокої за змістом, людство не змогло б повноцінно жити і розвиватися. Дітки, що змалечку слухають таку музику, вчаться розуміти її, а також навчаючись грі на музичних інструментах, більш багаті емоційно, легше сприймають та засвоюють великий обсяг інформації, а значить у сучасному світі їм буде краще пристосуватися та знайти правильний шлях у житті.

Яскравий, добрий та багатий світ музики, який викладачі школи мистецтв поступово та з великою любов’ю розкривають для дітей – це вірний крок до повноцінного життя!

14 червня у Лебединській дитячій школі мистецтв відбулися останні концерти для учнів пришкільних таборів відпочинку. Цього дня послухати живу музику у виконанні учнів Лебединської ДШМ прийшли відпочиваючі пришкільних таборів ЗОШ №5 та СШ №7. Їх привітно зустріла ведуча концертів – викладач Наталія Пилипенко, яка разом із маленькими концертантами познайомила ближче слухачів із музичним мистецтвом. Музика, яка звучала, дозволила поринути всім присутнім у цікавий та неповторний світ, повний благородних почуттів, добра та світлої радості.

Дирекція та викладачі школи мистецтв висловлюють щиру подяку тим учням, які кожного дня приходили до школи, щоб дарувати гостям із загальноосвітніх шкіл чарівний світ музики!

Матеріал надано Лебединською дитячою школою мистецтв.

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *