Гаряча пора у книгозбірнях міста

Літо – улюблена пора всіх дітей. Бібліотеки міста є місцем, де можна цікаво, весело, а головне – корисно провести свій літній відпочинок. Юні користувачі до книгозбірень під час літніх канікул приходять із друзями, подругами, цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки, адже у книг канікул не буває.

Цими чудовими літніми днями бібліотека № 1 радо приймає у себе пришкільний табір, що працює при ЗОШ № 3. Програма «Граємо та читаємо» включає низку різноманітних захоплюючих заходів для учнів початкових класів.

Для юних відвідувачів підготовлено і проведено урок безпечної поведінки «Дорожній рух – мій друг», під час якого діти узагальнили знання про правила безпечної поведінки на вулиці. Також було проведено гру-подорож «По слідам казкових героїв».

Діти із задоволенням взяли участь у «Полі чудес» по українським народним казкам, з захопленням крутили барабан і відгадували слова.

Та найбільше захоплення викликала у малечі ігрова програма. Учні з величезним азартом передавали м’яч, крутили стрічку, створювали Сонечко та Квітку, ловили рибку та ін.

Переможці отримали заохочувальні призи. Зустріч завершилася веселою дискотекою у приміщенні Кобижчанського клубу.

Щонеділі у читальній залі бібліотеки №1 для дітей працює бібліотечний кінозал, де всі бажаючі можуть подивитися улюблені мультфільми.

Працівники бібліотек №2 та №3 під час літніх канікул для юних користувачів проводять цікаві вікторини казкової тематики. У бібліотечних закладах міста оформлено відкриті перегляди новинок дитячої літератури,

Усі бібліотечні заходи для юних відвідувачів завжди проходять цікаво та весело.

На канікулах сумувати ніколи – приходь до бібліотеки за втіхою!

Матеріал надано Лебединською міською бібліотекою.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *