Творча мандрівка до Синівського будинку-інтернату для людей похилого віку

На початку літа один із найвідоміших у місті і поза його межами колектив Лебединського міського відділу культури і туризму – народний аматорський хор ветеранів міського центру культури і дозвілля (керівник Надія Деменко, концертмейстер Анатолій Костенко) здійснив довгоочікувану творчу мандрівку до Синівського будинку-інтернату для людей похилого віку.

9 червня у мальовничому куточку села Синівка (Липоводолинський р-н) було по-родинному затишно і привітно, по-дружньому гостинно і відкрито, по-святковому гамірно і весело. Творчий десант нашого рідного міста тепло приймали і щиро зустрічали мешканці і працівники місцевого будинку-інтернату для літніх людей. З перших хвилин зустрічі наших артистів-земляків приємно здивувала по-справжньому тепла і домашня атмосфера закладу. Охайні кімнати на 4-ох чоловік, санвузли, душові кімнати, кімната народознавства, молитовна кімната, процедурний кабінет, масажний зал, їдальня, кімната відпочинку і багато іншого. Приміщення, які розраховані на 90 чоловік  демонструвала під час  імпровізованої екскурсії директор закладу Ольга Семиліт, яка гостинно зустріла колектив разом зі своїми підопічними, провела невеликий екскурс в 60-ти річну історію будинку-інтернату, познайомила лебединських артистів з його мешканцями.

А далі розпочалася творча зустріч з музичним колективом та солістами Лебединського МЦКД. На заході яскраву підтримку, овації глядачів та схвальні відгуки отримували пісні минулих років і сучасності у виконанні хору ветеранів і жіночого ансамблю. Хвилини гумору і гарного настрою всім присутнім на заході дарували постійні учасники колективу Олексій Тонкошкур, Світлана Єлагіна, Неля Шульга, Надія Котелевцева і Таїсія Денисенко. Віночок ліричних пісень подарувала всім присутнім солістка МЦКД Олена Червяк.

Гастрольний тур колективу став можливим завдяки  спонсорській допомозі Лебединської міської  ради (міський голова Олександр Бакликов), сільського голови с. Синівка – Олега Тихоненка, виконавчого директора Синівського СТОВ Раїси Дубини і директора будинку-інтернату для людей похилого віку Ольги Семиліт.

По завершенню заходу підопічні будинку-інтернату разом із працівниками закладу щиро подякували лебединським артистам за змістовну, насичену, яскраву концертну програму і всі разом висловили надію на те, що вона стане традиційною, і ще багато разів зі сцени лунатимуть слова: «Лебединці щиро вітають своїх земляків!»

Матеріали надано Лебединським МЦКД.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *