Випускний вечір у Лебединській дитячій школі мистецтв

30 травня 2017 року у Лебединській дитячій школі мистецтв ім. Б.Р. Гмирі відбувся випускний вечір, на якому у атмосфері свята, радості та водночас прощального суму випускникам школи мистецтв були вручені свідоцтва про позашкільну освіту. 14 талановитих учнів музичного та художнього відділень пройшли цікавий, сповнений яскравих вражень від світу прекрасного, шлях, отримавши повну чашу вмінь і навичок, які обов’язково проявляться у подальшому житті. Кожен із них – впевнений, цілеспрямований, творчий та багатий емоційно і душевно! Все це завдяки мистецтву прекрасного і вічного, яке професійно та з любов’ю розкривали для юних обдарувань викладачі школи мистецтв.

На святі також були нагороджені грамотами за успішне навчання у 2016-2017 навчальному році кращі учні школи, які добре проявили себе у виконавській майстерності та мають гарні знання з фахових дисциплін.

Завершенням випускного вечору по добрій традиції став прощальний концерт випускників музичного відділення, на якому вони виконували найулюбленіші твори із свого репертуару.

Викладацький колектив школи мистецтв щиро вдячний всім випускникам та їх батькам за приємні роки співпраці і бажають міцного здоров’я, подальших творчих успіхів та здійснення заповітних мрій!

Заступник директора з навчально-виховної роботи Л.О. Суворова

 

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *