Працювала комісія з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям

Під час планового робочого засідання комісії з питань призначення житлових субсидій і соціальної державної допомоги малозабезпеченим сім’ям членами комісії були розглянуті заяви з питань призначення житлової субсидії громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але не проживають за даною адресою та заяви з питань призначення житлових субсидій особам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому приміщенні на підставі договору оренди.

У результаті розгляду справ, членами комісії було прийнято рішення відмовити у наданні дозволу для призначення субсидії, в порядку виключення, двом громадянам, у яких у складі сім’ї є особи, які зареєстровані, але не проживають за даною адресою через відсутність підтверджуючих документів.

Під час засідання комісії було ухвалено надати дозвіл для призначення субсидії, в порядку виключення, дев’ятьом громадянам, які не зареєстровані, але фактично проживають у житловому прміщенні на підставі договору оренди. По чотирьом справам розгляд пересено на наступне засідання у зв’язку із неповним пакетом поданих документів.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *