Сьогодні у лебединських школярів свято «Останнього дзвоника»

Щемливе свято останнього дзвоника… Мало, хто лишається байдужим під час останної в навчальному році шкільної лінійки, батьків і учнів переповнюють емоціїї, а особливо тих, для кого ця шкільна лінійка остання в житті. Момент прощання зі школою для випускників – це особливий момент, початок нового періоду, нового життєвого етапу і спогади про останній дзвоник у випускному класі лишаються у пам’яті назавжди.

На шкільному подвір’ї ЗОШ № 5 звуки Державного Гімну України сповістили про урочисте відкриття шкільної лінійки. З теплими словами привітань до присутніх звернулася директор школи  Тетяна Нездіймишапка. Директор  відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів Лебединської ЗОШ №5 за 2016-2017 навчальний рік.

Привітав дружню шкільну родину зі святом і міський голова Олександр Бакликов та побажав учням, користуючись нагодою побути іще дітьми, насолодитись сповна плюсами свого віку, а випускникам та їх батькам успіхів у подальших життєвих кроках, терпіння, мудрості і всього найкращого. Також Олександр Миколайович нагородив грамотою міського голови Кобзисту Валентину Михайлівну, вчителя географії за високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість у роботі. Грамотою міського голови за високі досягнення у навчанні та активну участь у громадському житті школи нагороджено Курочку Ірину, ученицю 11 класу. Грамотами міського голови за популяризацію здорового способу життя, високий рівень спортивних досягнень з кіокушинкай карате, активну життєву позицію нагороджено Голуба Назарія та Любімова Богдана, а також за високий рівень спортивних досягнень – Любімову Марину.


Зі словами привітання звернулася до учнів та їх батьків завідуюча міським методичним кабінетом відділу освіти Лариса Ковтуненко та вручила диплом департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Андрєєву Сергію за перемогу у ІІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з географії та подяку департаменту освіти і науки вчителю геграфії Кобзистій Валентині Михайлівні. Громотою відділу освіти нагороджено вчителя образотворчого мистецтва Цись Сніжану Сергіївну.

Попереду іще ЗНО, вступні іспити – для випускників шкіл міста перегортається сторінка життя, починається чудова пора – пора студентства, чи можливо, для когось уже пора дорослих робочих буднів, втім якби там не було, хай їм завжди щастить у всіх починаннях, нехай будуть вони завжди натхненними і повними сил для нових звершень!

    

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *