Лебедин з робочим візитом відвідав голова обласної ради Володимир Токар

Володимир Миколайович побував на комунальному підприємстві «Комбінат благоустрою», де ознайомився із оновленим парком техніки. Під час розмови з міським головою Олександром Бакликовим, депутатом обласної ради ради Валерієм Чалим та заступниками міського голови Ольгою Зікєєвою, Оленою Кірєєвою та Олександром Білокобильським, голова облради відзначив, що завжди відкритий для співпраці та допомоги у вирішенні будь-яких питань.

Матеріально-технічна база комунального підприємства «Комбінат благоустрою» протягом останнього часу суттєво покращилась. За останні п’ять місяців міській владі вдалося забезпечити підприємство всією технікою, необхідною для виконання будь-яких робіт, пов’язаних із  благогоустроєм території. Зокрема, у грудні 2016 року при співфінансуванні із обласного бюджету було придбано 2 нових сміттєвози – сміттєвоз із заднім завантаженням «Влів МІКРО» на шасі МАЗ-4371N2 та сміттєвоз із  боковим завантаженням «Влів СУПЕР МІНІ Б» на шасі ГАЗ 3309. У березні 2017 року за кошти міського бюджету було придбано дорожню комбіновану машину МДКЗ (з піскорозкидальним обладнанням, снігоочисним відвалом та щіткою) на базі самоскида МАЗ 5550С3, яка призначена для  цілорічного утримання міських автодоріг з асфальтобетонним та цементобетонним покриттям.


А вже відучора парк техніки поповнився багатофункціональним, телескопічним навантажувачем JCB 535-125, який не тільки покращить і полегшить роботу працівникам підприємства, а й принесе відчутну користь жителям міста. Адже саме з використанням цієї машини у тандемі з самоскидом, буде можливість зробити міські дороги більш довговічними і кращими. Крім того, з його допомогою можна буде підрізати дерева, міняти ліхтарі (викид телескопу – 12,5 м), а взимку чистити сніг.

Окрім цього, за кошти міського бюджету було придбано 2 автобуси марки ПАЗ, які уже зовсім скоро вийдуть на маршрут.

Також Володимир Токар мав чудову нагоду відвідати санаторій «Лебедин» та побувати у міському художньому музеї ім. Б.К. Руднєва, де ознайомився із музейною колекцією, поцікавився перспективами розвитку закладу, а також висловив свою підтримку і відкритість до співпраці.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *