Міський конкурс презентацій «Найкращий тато, найкраща мама. Сім’я – понад усе»

«Без сім’ї немає щастя на землі», – наголошує народне українське прислів’я. Напевно, кожен усвідомлює, який глибокий зміст закладено у цьому простому вислові. Адже ми не уявляємо свого життя без рідних людей, які завжди готові зігріти нас теплом і ласкою, любов’ю, бажанням допомогти й розрадити. Материна ніжна турбота, батькова вимогливість і сила, братова підтримка, бабусина доброта… Яких би життєвих перипетій не зазнавала людина, які б перешкоди не долала, як би не страждала – завжди вона знаходить прихисток і розраду в сім’ї. Українці завжди дуже високо цінували сімейний затишок, сімейні цінності й традиції. Лише найближчі, найрідніші люди – батько й мати, брати й сестри, дідусь і бабуся – завжди доброзичливі, ласкаві й чуйні, що б ти не вчинив і як би не завинив. У серці цих людей ніколи не буде зла й зневаги до тебе, бо ти – його частинка.

У останній місяць весни, у травні, коли природа Мати виряджає свою доню Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці й радості, Україна відзначає надзвичайно світле свято – День матері, а 15 травня – Міжнародний день сім’ї.

Саме такою теплою, родинною, затишною атмосферою був пройнятий захід, який проходив у стінах медичного училища – міський конкурс презентацій «Найкращий тато, найкраща мама. Сім’я – понад усе». 24 студенти навчального закладу – учасники конкурсу цікавими слайд-шоу презентували свої родини, ділилися найсокровеннішим, зачитували власні вірші, присвячені рідним і близьким, вітали своїх рідних талановитим виконанням пісень.

Під час виступів конкурсантів переповнювали емоції, які хвилею передавалися глядацькій аудиторії, і за мить уже всі разом – і виступаючий, і глядачі щиро сміються або не в змозі стримати гарячих сліз.

Присутній на конкурсі міський голова Олександр Бакликов теж не відійшов від формату заходу і презентував власну родину – розповів про дружину, дітей, повідав присутнім цікаву історію про те, як у його сім’ї  з’явилося два Саші та дві Іри. Крім цього, Олександр Миколайович наголосив на тому, що варто не забувати – ніякі матеріальні цінності не зроблять людину насправді щасливою, а лиш ніжні обійми дітей після важкого робочого дня додадуть сил і наснаги.

За участь у міському конкурсі презентацій дипломами міського голови нагороджено: Розумних Анастасію, Литвяченко Тетяну, Парієнко Валерію, Строкань Аліну, Яковенко Ірину, Рагуліну Катерину, Сердюк Катерину, Шепіль Анастасію, Назаренко Едуарда, Бугаєнко Ольгу, Сіробабу Марину, Тімко Катерину, Карпенко Анастасію, Удовиченко Дарину, Рибалко Карину, Борисенко Поліну, Маліку Ірину, Зеленську Марину, Головач Аліну, Самойленко Тетяну, Шовкунову Аліну, Козіку Тетяну, Резніченко Каріну, Малєєву Марину. Всі учасники разом з дипломами отримали солодкі подарунки з рук міського голови.

 

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *