Світле свято Великодня

В рамках співпраці Лебединського районного відділу з питань пробації Північно – Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції з органами місцевого самоврядування та релігійними організаціями, напередодні та з нагоди Великодніх свят для неповнолітніх та молоді, що перебувають на обліку в Лебединському районному відділі з питань пробації, 14 квітня був проведений захід на тему: «Світле свято Великодня». Мета заходу – виховати бажання до виправлення, духовного збагачення підоблікових осіб, віру засуджених у краще майбутнє.

В рамках святкового заходу було організовано та проведено зустріч із настоятелем місцевого православного Вознесенського храму Отцем Романом. Заступник голови Лебединської міської ради Олена Кірєєва привітала присутніх з наступаючим святом та подарувала пасхальні подарунки. Отець Роман звершив молебінь для учасників заходу та провів бесіду, під час якої розповів про особливості святкування  Великодня, підкріплюючи розповідь цікавими історичними фактами.

У теплій дружній обстановці, під час чаювання, яке було організовано для учасників заходу в стінах воскресної школи, засудженим особам було наголошено, що ніхто не застрахований від помилок. Кожен може помилитися  в житті, але це не є підставою для відчаю. Завжди є шанс на виправлення. Отець Роман завершив зустріч напутніми словами, що кожен повинен жити з вірою в серці по Божим заповідям.

Лебединська міська рада висловлює щиру  вдячність  ТОВ “Маковичок” за надані пасхальні подарунки.

Лебединський районний відділ з питань пробації Північно – Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністертсва юстиції.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *