Обласний конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю

До уваги представників інститутів громадянського суспільства!  Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації оголошує обласний конкурс з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається фінансова підтримка на 2018 рік

Конкурсні пропозиції приймаються у друкованій та електронній формі з 30 березня до 3 листопада 2017 року щоденно, крім суботи та неділі з 8-00 до 17-15 години, п’ятниця з 8-00 до 16-00 години за адресою: м. Суми, вул. Першотравнева, 29, ІV поверх, 65 каб., тел. (0542) 61-09-16.

Перелік пріоритетних завдань, на реалізацію яких повинні спрямовуватися проекти інститутів громадянського суспільства, що подаються для участі у Конкурсі для отримання фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджету у 2018 році

1. Формування громадянської позиції і національно-патріотичне виховання — здійснення заходів, спрямованих на відродження національно-патріотичного виховання, утвердження громадянської свідомості і активної життєвої позиції молоді.

2. Здоровий спосіб життя молоді — здійснення заходів, спрямованих на популяризацію та утвердження здорового і безпечного способу життя та культури здоров’я серед молоді.

3. Розвиток неформальної освіти — здійснення заходів, спрямованих на набуття молодими людьми знань, навичок та інших компетентностей поза системою освіти.

4. Зайнятість молоді — створення умов та здійснення заходів, спрямованих на працевлаштування молоді (забезпечення первинної і вторинної зайнятості та самозайнятості молоді).

5. Партнерська підтримка молоді, що проживає на тимчасово окупованій території України, та внутрішньо переміщених осіб — здійснення заходів, спрямованих на соціальне становлення та підтримку молоді з числа внутрішньо переміщених осіб (зазначений пріоритет на рівні області впроваджуватиметься та підтримуватиметься в разі наявності реальної потреби та актуальності).

Проекти для участі у конкурсі можуть подати: інститути громадянського суспільства, які діють в Сумській області, є юридичними особами та зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за два роки до оголошення конкурсу, за умови, що інститут громадянського суспільства бере участь у співфінансуванні проекту в розмірі не менше як 25 відсотків необхідного обсягу фінансування. Внесок для виконання проекту може здійснюватися у вигляді матеріальних чи нематеріальних ресурсів, у тому числі як оплата вартості приміщення, техніки, обладнання.

Інститут громадянського суспільства може подавати на конкурс кілька конкурсних пропозицій.

Наказом управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації від 30.03.2017 № 146-ОД «Про проведення обласного конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботі з дітьми та молоддю, для реалізації яких надається підтримка на 2018 рік»  встановили граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів одного проекту, що подається для участі у Конкурсі, у сумі до 100 000 гривень (сто тисяч гривень 00 копійок).

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *