Лебединці долучилися до акції «До світлого дня – світлі вчинки»

Сьогодні на центральній площі міста за ініціативи Лебединського центру позашкільної освіти та в рамках обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці», з волонтерсько-благодійного напряму «Лише тим історія належить, хто за неї бореться й живе» пройшов благодійний ярмарок-розпродаж «До світлого дня – світлі вчинки». Представлений різноманітний крам не лишав байдужим перехожих, а кмітливі, яскраво одягнені скоморохи заманювали на площу і дітей, і дорослих.

А щоби веселіше було ознайомлювалися із асортиментом товарів та обирати, що прикупити, організаторами ярмарку було підготовлено театралізоване дійство. Блискучою хореографічною майстерністю, солов’їним вокалом, неперевершеною акторською грою розважали присутніх талановиті артисти – хореографічний колектив «Веселка» (керівник Т. Литовченко), вокальний ансамбль «Співограй» (керівник Н. Суховій), родина Федірко, В. Павлішена, О. Василенко, М. Режинкова, К. Калініченко, А. Баль, О. Пономаренко, О. Харченко, М. Кушнірчук, К. Волинська, Є. Зелінська, П. Кірієнко.


Варто зазначити, що вилучені під час ярмарку кошти будуть перераховані для придбання автомобілю швидкої допомоги  для наших земляків-військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО.

Відділ з питань внутрішньої політики.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *