Обласний семінар в дошкіллі Лебедина

Мерілін Менсон говорив, що музика – найсильніший вид магії. Саме такою магією був насичений  обласний  науково-практичний  семінар для музичних керівників  дошкільних навчальних закладів, що  проходив на базі дошкільних навчальних закладів  4 квітня 2017 року та  був присвячений темі  «Інноваційний підхід у забезпеченні роботи з музичного виховання дітей  у дошкільному навчальному закладі».

Перша частина семінару проходила у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) «Ромашка». Його відкрила  та привітала присутніх гостей з усієї області Сердюк Оксана Петрівна, завідувач навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку, методист музики та естетичних дисциплін Сумського ОІППО. Вітальні слова виголосив міський голова  Бакликов Олександр Миколайович, плідної праці та творчих успіхів побажав начальник відділу освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради Володимир Васильович Доценко.  Та головними винуватцями всього дійства стали діти – вихованці ДНЗ.

Друга пленарна частина проведена на базі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Калинка», на якій представили свій досвід науковці та практики музичного виховання. Завершився семінар виступом маленьких артистів художньо-театральної студії ДНЗ «Калинка», які представили на розсуд глядачів чудову виставу «Аліса в країні чудес».

Підводячи підсумки семінару, методист з дошкільного виховання навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО Міщенко Лариса Борисівна на високому рівні відзначила роботу дошкільних навчальних закладів з музичного виховання та роботу музичних керівників ДНЗ «Ромашка» та «Калинка» зокрема, а гості з різних куточків Сумської області висловили свої враження від проведеного заходу.

Відділ освіти виконавчого комітету Лебединської міської ради дякує за допомогу в організації проведення семінару дошкільним, загальноосвітнім навчальним закладам, ЦПО, ДЮСШ та Профспілці працівників освіти Лебединської міської ради.

Відділ освіти.

Поділитися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *